ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

Цената зависи од периодот и времетраење

Mercedes Vito 115 CDI Long

8+1 седиште
2010 година
2200 кубици
110 киловати
Дизел
*Огромен простор за багаж*

*Цената за изнајмување зависи од периодот и времетраењето на изнајмувањето на возилата. Одберете го посакуванииот датум и направете резервација. Ние ќе ве контактираме.
Или на телефон +389-78-452-042

Opel Vivaro

8+1 седиште
2008 година
1900 кубици
74 киловати
Дизел

*Цената за изнајмување зависи од периодот и времетраењето на изнајмувањето на возилата. Одберете го посакуванииот датум и направете резервација. Ние ќе ве контактираме.
Или на телефон +389-78-452-042