ТИ ТРЕБААТ ПАРИ ДЕНЕС?

Ние го нудиме Најбрзиот Начин

Брзи позајмици преку залог на предмет само со лична карта

Создаваме нов начин на финансирање без нарушување на кредитната способност , лесно, со гаранција на ваш вреден предмет – техника, злато, автомобил. 

Без жиранти,  без разлика на вашата кредитна способност,  без трошоци за процена и одобрување, само со лична карта и предметот кој сакате да го оставите како залог.

ЛЕСНО ДО ПАРИ

Залог на техника

Добиј позајмица на пари преку залог на техника, нова или половна техника.

Залог на возила

Ако имате сопствено возило, лесно аплицирајте на нашата апликација или на 078/633-234 уште денес.

залог на злато

Заложна куќа КЕШ е лидер во регионот со најголеми остварени позајмици со гаранција злато и најповолни услови. 

Цена за откуп на злато

Злато: 14K
Код: 585
Цена - од-до:
950 - 1100
Злато: 18K
Код: 750
Цена - од-до:
1000 - 1300
Злато: 20K
Код: 833
Цена - од-до:
1200 - 1400
Злато: 21.6K
Код: 900
Цена - од-до:
1300 - 1500
Злато: 24K
Код: 999
Цена - од-до:
1500 - 1800
Злато: 14K
Код: 585
Цена - од-до:
950 - 1100
Злато: 18K
Код: 750
Цена - од-до:
1000 - 1300
Злато: 20K
Код: 833
Цена - од-до:
1200 - 1400
Злато: 21.6K
Код: 900
Цена - од-до:
1300 - 1500
Злато: 24K
Код: 999
Цена - од-до:
1500 - 1800
brzi-pari-skopje-makedonija
Позајмица на пари

КАКО ДО ПОЗАЈМИЦА?

Многу лесно, само со еден повик вие можете да ги добиете сите информации за предметот кој сакате да го заложите – сума која може да се одобри, каматна стапка, рок на отплата. Доколку договорениот износ ви одговара, ваше е да поминете во некои од нашите канцеларии и да склучите договор, за 15 минути до посакуваната сума.

Проценка и исплата веднаш

Зложна куќа КЕШ низ бројки – Залог на Возила – Залог на техника – Залог на злато

0
Среќни клиенти
0
Неделни процени на предмети и продажби.
0
Исплатени месечни кредити
0
Години искуство

Контакт со нас

Пишете ни и стапете в контакт со нас. Ние сме спремни секогаш да дадеме најдобра понуда и цена за вашите предмети и да ви исплатиме пари веднаш!

Потполни ја контакт формата и внеси го предметот кој сакаш да го заложиш